BEMUTATKOZÁS

24 éves gyakorlattal látjuk el társasházak kezelését, mely idő alatt sokat tanultunk. Makovi Mária 12 évet dolgozott alkalmazottként az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt.-nél, ezt követően 12 éve saját vállalkozást alapított és érte el, hogy Szegeden a legjobb közös képviselők között tudhassa magát. A Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban tanult és érettségizett, majd 2008-ban végezte el az akkreditált OKJ-s társasházkezelői tanfolyamot.

Jelenleg 5 munkatárssal és több megbízottal dolgozunk együtt. Csapatunk tagjaként tudhatunk jogász egyetemi diplomával és könyvelői szakképesítéssel rendelkező munkatársakat is.

A pénzügyek nagy jelentőséget képviselnek egy társasház életében, egy társasházzal ugyanolyan teendők akadnak, mint egy háztartásban. Ezért tervezzük a pénzügyeket a lehető legpontosabban, mind bevételi, mind kiadási oldalon. Igyekszünk olyan költségvetési egyensúlyt kialakítani, ami a kiadások alacsonyan tartásával a közös költséget is alacsonyan tartja.

A számvizsgáló bizottsággal együttműködve tervezem és hajtjuk végre a feladatokat, az általunk vezetett könyvelés naprakész, áttekinthető, ellenőrizhető és számonkérhető. Jelenleg olyan rendszert használunk, melyben online nyomon követhetők a társasház pénzügyei.

Ezért nagyon fontos a pontos és naprakész tájékoztatás, a tulajdonosokat érintő összes dokumentum mindig rendelkezésre áll, és lekérdezhető védett internetes felületen keresztül.

Az interneten elérhető minden társasházra egyedileg készített Információs Portál, melyen az összes társasházi dokumentum hozzáférhető regisztráció után a tulajdonosok részére. Közgyűlési jegyzőkönyvek, beszámolók, pénzügyi elszámolások, kimutatások, naplófőkönyv (havi frissítéssel), tervrajzok, felújítással kapcsolatos dokumentumok (ajánlatok, kiértékelés, szerződés, teljesítési igazolás) érhetők el.

Minden háznak szüksége van olyan megtakarításokra, amihez egy felújítás esetén nyúlhat. A felújítási forrásképzés nemcsak ezért fontos, a társasház modernizálásával a lakások értéke is megnő.

Felújítást pályázat nélkül kivitelezni pénzügyileg jóval megterhelőbb, ezért szükség van a minisztériumi, önkormányzati és magán pályázatok forrásainak kiaknázására.

Tévedés lenne azonban azt hinni, hogy a társasház élete kizárólag a közös képviselőn múlik, nagyon sok probléma hatékonyan kezelhető a tulajdonosok és lakók együttműködésével, ezért nagyon fontos a pontos és naprakész tájékosztatás, a tulajdonosokat érintő összes dokumentum mindig rendelkezésre áll, és lekérdezhető védett internetes felületen keresztül.

Karbantartási, felújítási munkák esetén (víz-gáz-fűtés szerelő, lakatos, épületasztalos, tetőfedő, bádogos, üveges, stb.) bejáratott vállalkozókkal dolgozunk, de természetesen előnyben részesítjük a helyi vállalkozókat, valamint az Önök által ajánlottakat is. Gyorsszolgálati munkák esetén érdemes a biztosító által ajánlott vállalkozókkal szerződni, mert a kárkifizetést jelentősen egyszerűsíti. Minden ilyen jellegű munkát megbízható szakemberek közreműködésével végzünk, legyen az állagmegőrzés, karbantartás vagy felújítás.

Képesítéseink

 • Társasházkezelő OKJ 5281401
 • Jogász (SZTE ÁJK)
 • Könyvelői végzettség

Kéjen egyedi ajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a telefonon, e-mailen vagy kérjen ajánlatot a bal oldali űrlap kitöltésével.

Elérhetőségek

 • +36 20 98 23 101
 • info@profikozoskepviselo.hu
 • 6724 Szeged, Gyöngytyúk utca 6.

Hasznos linkek

 • Társasházi Törvény
 • Süti Nyilatkozat

ELÉRHETŐSÉGEK

 • +36 20 98 23 101
 • info@profikozoskepviselo.hu
 • 6724 Szeged, Gyöngytyúk utca 6.
Close Menu